ʻO Westin Mokupuni Nuiʻo BahamaʻO ​​kākou Lucaya Hui

Pristine Plages, Ke Kaiʻo Turquoise a meʻelua mau Hōʻaleʻa Golf

Hiki i kahi 55 mau mile ma ke komohana o Florida, ka Westin Grand Bahama Island E noho ana ko Lucaya Resort ma 7.5 eka o ke kahakai. E hoʻolakoʻia nā 740 mau lumi hale a me nā suites i ka inoaʻo Westin a heavenly Bed® a me ka Heavenly Bath® a ke uhi nei lākou i nā kahakai maikaʻi a me ka moana moana i ka inoa o ka mokupuniʻo Grand Bahama.

ʻO ka $ 450 miliona, he 372 mauʻeka ka nui o kahi o koʻu mau wahi makemake nui loa.

No ka hoʻomakaʻana, aloha au i nā Bahamas. No kaʻikeʻana i kahi kūlana o kēia kahakai ma ka mokupuniʻo Grand Bahama he mea maikaʻi loa. ʻO ka Westin Grand Bahama Island Ma ko Luc Luc ka mahele kahakai nui loa ma The Bahamas a he 55 mau mile ma ka hikina o Miami, 35 mau minuke mai ka ea mai Florida a emi mai iʻelua hola a me ka hapalua mai New York. ʻElua o nā papa hula mālele maikaʻi loa ma ka Caribbean a he wahi lawaiʻa kālepaʻoe e like me nā mea maikaʻi a pau āu e makemake ai.

ʻO kā mākou Lucaya Lucayan Course

ʻO ka 6,224-ʻekaʻO Dick Wilson 1962 hoahoa me nā'ūlū i ka lāʻau a me nā kīʻaha kiʻekiʻe he mea maʻamau. He home hoʻi kahi o nā Butch Harmon Schools o Golf ma ka honua.

ʻO kā mākou Lucaya Reef Course

ʻO Robert Trent Jones,ʻo Jr. hou ka mea āna i hana ai i kāna kauʻana i ka papaʻo ka Reef Course 6,920, ua hoʻokauʻo ia i ka wai ma 13 mau pu.ʻO ia keʻano Bahamian mua e wehe ai mai ka makahiki 1969.

Kākauʻo Spa & Fitness Center

Hoʻomaʻaka i ka lima o ka hōʻailona ma ka mīkini, e hoʻonolu, e hoʻomaʻemaʻe, hoʻomaʻemaʻe a polili paha e like me ka "maluhia", "hoʻomaha" a me "hauʻoli" - me nāʻano pilikino aʻo ka meaʻai nā wahi o kēia 25,000 sq.

ft. spa system. Akā,ʻoi aku nā mau mea'ē aʻe:ʻO nā mālamaʻana wai e komo ana i nā masana e hoʻopiliʻia, ka uaʻana o ka ua a me ka wai waiʻauʻau i ka moana; wow.

Aia ma laila: "ma hope o ke kakahiaka āpau kakahiaka o ke kālepa ma kekahi o nā papa hoʻokani nani - The Reef or The Lucayan - hiki iāʻoe ke holo i ka pō a ahiahi, a laila e hoʻopuni i nā mea a pau loa ʻekolu mile mai ke one keʻokeʻo keʻokeʻo e nānā ana i ka mahina e kū nei i ka hau a hoʻomaha maikaʻi i ke ahiahi. "Ke aloha nei wau i ia mea, a meʻekolu mau lokowai,ʻekolu mauʻano likeʻole o ka papa tennis (pālolo, ka hana a me ka'ōpala), ka nui aʻe ma mua oʻekolu mile o ke one kahakai, a me ka Mokupuniʻo Capri Casino, ka Westin Grand Bahama IslandʻO ko mākou Lucaya Hui kahi kūpono loa e hoʻolōʻihi ai i kahi manawa.

Nā Kolemu Golf:

Ka papa'olepa Lucican

ʻO ka papa'ōleʻaʻo Reef Golf

A i kekahi manawa, he meaʻuʻuku paha iāʻoe, hiki iāʻoe ke hoʻolimalima i ka manawa mai ke kūʻai aku, ka pāʻikīkī,ʻauʻau, nā haʻuki wai a pēlā aku, e hoʻonui iāʻoe iho ma ka Senses Spa a me ka Fitness Center.

Ināʻoe e kipa aku iā Grand Bahama ma keʻano heʻohana, hoʻolaha ka West West Kids Club i nā hana likeʻoluʻolu a me ka hoʻoikaika nui e mālama i nā keiki'ōpio.

A laila,ʻoiai, aia nā haleʻaina - nui a me nā mea aniani e nānā nei i nā hiʻohiʻona e nānā i ka moana, a me kahiʻano o nāʻano meaʻai mai nā mea kukui i kaʻai maikaʻi.

Hāʻawi aku ka Westin i ka pāʻani me kona hui punahele,ʻo iaʻo Sheraton Grand Bahama Island Ka manawa a Luc Lucial Resort, nāna e hāʻawi aku i nā malihini i ke komohana i loko o nā papahana a me nāʻoihana i huiʻia. Ināʻaʻole lawa kēia,ʻo Port Lucaya Market Place he wahi hele wāwae ma ke alanui a hiki iāʻoe keʻimi i ke kūlanakauhale a puni a hiki i nā hale kūʻai a me nā haleʻaina.

ʻO Westin a me SheratonʻO kā mākou Lucaya Beach a me ka Golf Resort ke hāʻawi aku nei paha,ʻo ia paha ka hopena hopena o Golf ma kaʻohanaʻo Bahamas .

Pehea e hele ai ma laila:

Hāʻawiʻia nā Mokupuni o nā Bahamas e nā mokulele honuaʻelua:ʻO Nassau International Airport a me ka Airport International Airport.

ʻO kēia mau mokuleleʻelua e lawelaweʻia ana e nā moku o ka moku'āina o Hawaiʻi me nā lainaʻiliahi mai Canada,ʻoʻAmelika Hui Pūʻia a me'Europa.

Hele i nā mokupuni'ē aʻe o nā Bahamas ma o Bahamasair. Hāʻawiʻo Bahamasair i nā manawa i hoʻonohonoho ponoʻia no Abacos, Exumas, a me nā hapa nui o nā mokupuni liʻiliʻi.

Hele i nā Abacos a me nā Exumas i hiki ke hoʻokōʻia ma o ka Fast Ferry mai Potter's Cay ma Nassau. He ala maikaʻi kēia e kipa aku ai i ka Moku Island. Ke mahalo nui nei au.

Loaʻa nā kaʻa kaʻa ma nā mokulele honuaʻelua.

Ke manaʻolana nei au e hauʻoli neiʻoe i kou kipaʻana i nā Bahamas e like me kaʻu e mau nei.

ʻAe,ʻo ia ka Westin Moku NuiʻO BahamaʻO ​​Luc Luc, akā e nānā pahaʻoe i kahi meaʻuʻuku. Inā paha e pono pahaʻoe e nānā i nā'ōnaehana hou, e like me: Scotland, Florida , ʻAmelika Hema , Bermuda , ma nā Caribbean a me Mekikoka a nui aku.